Pulverlakkering

Pulverlakkering

Pulverlakk er en meget slitesterk lakktype.
Kan fåes i alle farger.
Vi tar på oss en del lakkering da vi har en del ledig kapasitet for dette utenom egne produkter.


Hvorfor pulverlakk?

Når det kommer til lakkering, skiller en mellom den tradisjonelle våt lakkering og pulverlakkering. Pulverlakkering er regnet som en mye mer miljøvennlig prosess, siden lakken blir påført uten løsemidler. Lakkoverflatene blir meget solide slik at den blir svært bestandig mot støt og slag. Produktetsoverflate vil få en jevn og god finish. Pulverlakk kan påføres på aluminium, ubehandlet og galvanisert stål.

Utvalg i farger

Utvalget i farger er nesten ubegrenset. En kan velge mellom cirka 220 forskjellige standarder.
De forskjellige pulverlakkprodusentene har lakkserier som er tilpasset det forskjellige miljøer produktet skal befinne seg i – dette kan være klimatiske eller andre forhold.

Forbehandling

Uten god forbehandling forringer en kvalitet av det ferdiglakkerte produkt. Vi forbehandler ved hjelp av kromatering. Vi tilbyr også avfetting og vask, når de delene en lakkerer ikke krever annet. Vi påser at de delene vi behandler får den riktige forbehandlingen.

Lakkeringsprosessen

Vi bruker en elektrostatisk metode som påføringsmetode for pulverlakken. Lakkpulveret lades elektrostatisk i innerveggen i pistolen. Objektet som blir lakkert er jordet, slik at lakken kleber seg til objektet i et jevnt sjikt. Objektet blir deretter ført inn i en ovn, slik at lakken smeltes og herdes.

Generelt

Vi er opptatt av å ha en god dialog med våre kunder, slik at vi kan unngå problemer. Det er viktig at produktene vi skal behandle har den rette kvalitet – dette for å oppnå best mulig resultat. For å få mer informasjon vedrørende pulverlakkering, så er bare å ta kontakt med oss for eventuelle spørsmål.